Не мога да разбера защо от ГЕРБ се държат като

...
Не мога да разбера защо от ГЕРБ се държат като
Коментари Харесай

Excel затруднява ГЕРБ, а ние очакваме лидерство, диви се Настимир Ананиев

" Не мога да схвана за какво от ГЕРБ се държат като победени . Те се държат като втора мощ, а в действителност имат отговорността и те са на ход. " Това съобщи в студиото на Нова телевизия депутатът от ПП/ДБ Настимир Ананиев.

Той уточни и че в последните дни Бойко Борисов е изиграл доста празни ходове и като че ли се самоблъфира . " Макар, че държи три карти в ръка, никой не е коз. Пред него има три варианти - да повтори случилото се в 48-ия парламент, когато ГЕРБ бяха първа мощ и не съумяха да сформират кабинет. Първата алтернатива е да отидем на избори. Втората е да се съберат партиите на Прехода. Чух, че това е проект Б на Борисов. Третият вид е най-работещ - да поддържа втория мандат. " Настимир Ананиев не се отклони от изказаните в предните дни тези на Политическа партия, само че и отсече: " Мокрият сън на Борисов е да се отърка в ПП/ДБ ".

Бездействието на ГЕРБ ни кара да бъдем открити и транспарантни към гласоподавателите ни. Ние предложихме и състав на кабинет. С съответни персони, които могат да изпълнят декларираната управническа стратегия ", добави националният представител. Повече от това Ананиев не вижда какво може да се направи, на фона на това, че му се желае да види " малко водачество от ГЕРБ ".

Ананиев посочи, че препоръчаната управническа стратегия е била за 18 месеца. " След това видяхме конференция на ГЕРБ, на която се оказа, че Excel-а ги затруднява . Това е елементарна стратегия, всеки младеж може да се оправи с нея ", с подигравка съобщи Настимир Ананиев.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР