Не мога да разбера защо хората мислят, че приемането на

...
Не мога да разбера защо хората мислят, че приемането на
Коментари Харесай

Майка на дете с коронавирус: Ваксинирайте се!

Не мога да схвана за какво хората мислят, че приемането на няколко типа антибиотици и кортикостероиди е безвредно. Аз и брачният партньор ми сме с бустерни дози, синът ни на 12-години също е имунизиран, положителни сме, само че сме в чудесно здраве, нямаме признаци. Дъщеричката ни Мария е на 1,6 месеца отхвърли да се храни и да пие вода, стартира да повръща и не отхвърли да приема лекарства, по тази причина сме в болница. Състоянието ѝ бързо се утежни и се наложи банкет. Това описа в ефира на Нова телевизия Ива Чичанова.
Всичко по тематиката: Омикрон - новият коронавирусен вид 546
Тя прикани хората да се имунизират. " Вярвайте в науката, тук има деца, които кашлят и са с висока температура ", сподели още тя.

" Очкаваме резултатите от проучванията и се надявамя по-късно да ни пуснат за домашно лекуване ", показва Ива. 

Тя написа и пост в обществената мрежа, който гласи следното: " Дойде и моят конфликт с COVID-19! Докопа най-беззащитното вкъщи - бебенцето! Нека всички, които лъжат, че децата го карат леко, да дойдат в инфекциозна болница да видят какъв брой им е леко.....и обстоятелства - с имунизациите, които имам, карам COVID-19 с лека хрема и нищо друго. ….Почвам доста, но доста да се нервирам от нелепостите, които дрънкат за имунизациите, без да си имат концепция защо става въпрос и да се вършат на лекари и учени. …Къде е в този момент Мангъров да ми лекува детето? Блещи нелепости по малките екрани, за политическа полза, а негови сътрудници изнемогват да избавят животи ”.

 
Всичко по тематиката: Омикрон - новият коронавирусен вид 546  Oще две области с над 1000 на 100 000 инфектирани Oще две области с над 1000 на 100 000 инфектирани  Англия би трябвало да се научи да живее с ковид Англия би трябвало да се научи да живее с ковид  Белгия Белгия " усъвършенства " връх в броя на инфектираните с коронавирус и оповестява за нов " подвариант " на вируса
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР