Не мога да разбера защо фокусът на дискусията е върху

...
Не мога да разбера защо фокусът на дискусията е върху
Коментари Харесай

Бисер Петков за протестите Ще ни вземат децата: Фокусът на дискусията е върху нещо, което го няма

" Не мога да схвана за какво фокусът на полемиката е върху нещо което го няма. Няма Национална тактика за детето , имаше план, който беше отдръпнат още на стадий публични съвещания. Когато този план провокира тези страхове той беше отдръпнат. " Това сподели общественият министър Бисер Петков по отношение на митинги на родители, обезпокоени, че може да се стигне до лишаване на деца. 
По думите му измененията в законодателството, които ще влязат в действие от 2020 година са терминологични. Той даде образец с термина " резидентен вид ", който се трансформира на " резидентна услуга. "
" Не одобрявам подозренията, че в измененията на Закона за обществените услуги са прокарани положения от спряната Стратегия за детето . Това изрично е несъстоятелно. ", добави още Петков пред Нова телевизия. 
" Подготовката на плана за национална тактика 2019-2013 година и на закона за обществените услуги се извършваше по друго време от разнообразни екипи и не одобрявам подозренията и хипотезата, че надали не тихомълком, със Закона за обществените услуги са прокарани положения от Стратегията ", изясни още той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР