Не мога да разбера какво кара колегите от Продължаваме промяната-

...
Не мога да разбера какво кара колегите от Продължаваме промяната-
Коментари Харесай

Теменужка Петкова : Не мога да разбера на какво се дължи високото самочувствие на ПП-ДБ

Не мога да схвана какво кара сътрудниците от Продължаваме промяната- (ПП-ДБ) да се държат по този метод. Те считат, че са си самодостатъчни и не се нуждаят от поддръжка. Не мога да схвана на какво се дължи това високо самочувствие, откакто те са втора политическа мощ. Това съобщи Теменужка Петкова  Теменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 година Магистър по от ГЕРБ- в предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия.

„ Колегите от ПП-ДБ не сметнаха за належащо да ни уведомят за състава на кабинета си, разбрахме го дружно с всички български жители. Нямам по какъв начин да не се регистрира вотът на българските жители, които дадоха най-високо доверие на ГЕРБ- “, акцентира тя.

„ Българският народ е умен. Той ясно сподели, че властта би трябвало да се показа “, посочи Петкова.

„ От на следващия ден започваме поредност от диалози с политическите сили. Те ще бъдат на експертно равнище, ще се приказва по секторни политики. Много значимо за нас е да чуем какво мислят за бюджета. За нас е значимо да чуем какво мислят сътрудниците по основните въпроси за страната “, изясни някогашният министър на енергетиката.

„ Нашата визия е, че България би трябвало да има постоянно държавно управление. Споделената отговорност е един различен вид – държавно управление на личностите, по предложение на господин Бойко Борисов. За него можем да приказваме, едвам когато приключат диалозите с сътрудниците. Няма по какъв начин ние да наложим нашата визия еднолично. Споделената отговорност значи всяка една политическа мощ да се включи в изваждането на България от рецесията “, уточни Петкова.

„ От Българска социалистическа партия чакаме да чуем каква е тяхната визия за излизане от рецесията. С тях имаме доста съществени разлики по избрани тематики. Един от нашите съществени цели е участието на България в еврозоната. Два от критериите не ги покриваме. Трябват доста старания, с цел да ги преодолеем. Затова през днешния ден предложихме да се форсира процеса за съставяне на комисии, с цел да прегледаме какво се планува в оферти бюджет и другите политики. Смятаме, че би трябвало да се търсят запаси от финансовите разноски, без да се пипат налозите и обществените придобивки “, сподели още тя.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР