„Не мога да преценя кое по-тревожното дали пандемията или тези

...
„Не мога да преценя кое по-тревожното дали пандемията или тези
Коментари Харесай

Илияна Йотова към правителството на Петков: Имат 100 дни, ако ли не ще ходим на нови избори

„ Не мога да преценява кое по-тревожното дали пандемията или тези големи неравенства, този доста невисок стандарт на живот на хората, които не могат да заплащат сметките си. Това, което президентът показа на нашата клетва в Народното събрание съставлява Национална стратегия. Ще стоим на тези правила, на които стояхме през миналите пет години ", съобщи пред БТН вицепрезидентът Илияна Йотова.

Тя съобщи, че мощната фигура при ръководството на Плевнелиев е била Маргарита Попова. Според Йотова е добре, че Българска социалистическа партия влезе в ръководството. " Участието на Българска социалистическа партия в обединението ще бъде сполучливо, когато партията влезе със своите политики, а не с персони. Не се интересувам от връзките Радев-Борисов или от Радев-Нинова, подобен вид сериал не ми е забавен. Не съм спокойна от това, което се случва в Българска социалистическа партия, резултатите от изборите го демонстрират. Дали една партия ще излезе напред зависи от нея ", добави Илияна Йотова.

Тя подлага на критика новото държавно управление в един аспект и прикани за по-голяма подреденост в посланията и в дейностите. „ Нямат 100 шанса, имат 100 дни, в случай че ли не тази коалиция ще се замине и ще вървим на нови избори. Трябва положителните решения да бъдат взети час по-скоро както във вътрешнополитически проект, по този начин и във външнополитически ", сподели още Илияна Йотова.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР