Не мога да препоръчам на Нинова да приказва по-умно, не

...
Не мога да препоръчам на Нинова да приказва по-умно, не
Коментари Харесай

Цитат на деня: Нинова не може да приказва по-умно, но нека е по-възпитано

Не мога да препоръчам на Нинова да приказва по-умно, не може да го реализира, само че да приказва по-възпитано. Това съобщи президентът Георги Първанов (2002-2012) в изявление за в. " 24 часа ".

Повод е изявление по негов адрес на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, че е желае да " влезе с през задния вход ". То беше направено поради разногласието за името " Коалиция за България ", с което АБВ в последна сметка ще се явява на изборите за Европейски парламент. " Не мога да не напомня по какъв начин аз влязох в политиката - начело, в най-тежкото време, в тежка рецесия за Българска социалистическа партия, оцелявайки и вдигайки партията. Питам се госпожа Нинова през това време къде беше? " е коментарът на Първанов пред медията.

По думите му в този тежък интервал, тя е била от " другата страна на барикадата ". " След това, когато ние дойдохме на мода, един човек я хвана за ръка, преведе я през барикадата и я направи непосредствено зам.-министър ", добавя той в изявлението. Според него тази " токсичност " на Нинова занапред ще основава проблеми.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР