Не мога да повярвам, че в Румъния е допуснато тази

...
Не мога да повярвам, че в Румъния е допуснато тази
Коментари Харесай

Николай Николов: Как може газстанцията в Румъния да работи години без лиценз

Не мога да допускам, че в Румъния е позволено тази станция да работи толкоз години без лиценз, в случай че това е правилно - това разяснява пред БНТ Николай Николов – консултант на министъра на вътрешните работи.

Почти 1000 са сходните обекти в България, които прецизно се наблюдават, сложно се ревизират най-малко един път на 3 години - всеки един от тях, акцентира Николов и добави:

" Кое е значимото да знаем при построяването и експлоатирането на тези обекти? На първо място това е проектантите, които ще приготвят тези планове, да са положителни специалисти, на второ място - качествено осъществяване на тези планове и приемането от държавната приемателна комисия прецизно на всички процеси. И най-после стигаме до най-важното - а това е употребата на обекта. Разковничето е непрестанно образование на хората, които са в обекта - да съблюдават ограниченията, да изискват спазването от гостите, с цел да няма такива катастрофи. "

Съветникът на вътрешния министър изрази и неразбиране по какъв начин хора, които са осведомени с процесите, ще си разрешат от една цистерна в друга да преливат газ.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР