Не мога да повярвам, че в правова държава, член на

...
Не мога да повярвам, че в правова държава, член на
Коментари Харесай

Малина Едрева: Възмутително е разчистването на сметки от случайно озовал се в министерски кабинет човек

" Не мога да допускам, че в правова страна, член на Европейския съюз, един инцидентно озовал се в министерски кабинет човек прави опити да разчиства персонални сметки. На бланка на Министерството на културата, вместо правни учредения и причини се пишат измислици, откровени неистини и агитация. "

Така реагира Малина Едрева, ръководител на политическа група ГЕРБ в Столичен общински съвет, на, с което той изиска от ГЕРБ да освободят двата етажа в НДК, където се  обитаваше централата на партията.

Ето какво още написа тя в своя Facebook профил:

" Още с учредяването си през 2006 г Политическа партия ГЕРБ наема пространства за централата си в административната постройка на НДК. Това се случва преди партията да се е явявала и печелила каквито и да било избори.
Малина Едрева, ГЕРБ-СДС: Работата на министъра на културата е не да гледа какво вършат пожарникарите, а да отбрани знаковата постройка
" Когато пожар изпепели част от знакова постройка в града, работата на министъра на културата не е да гледа в профил какво вършат пожарника...

Възмутена съм, че човек подложен на длъжността министър не е в положение да разбере съществени концепции като правда и либералност. Законът за политическите партии важи както за ГЕРБ, по този начин и за останалите партии в България. С неговите текстове се преценяват всички институции, партии и жители. Демокрацията се крепи на върховенството на закона и равните благоприятни условия жителите да бъдат политически показани. Който не схваща това няма място в българските институции и политиката въобще. "

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР