Не мога да повярвам, че тя има две бебета, казва

...
Не мога да повярвам, че тя има две бебета, казва
Коментари Харесай

Непорочно порочна - това наистина ли е Риана

" Не мога да допускам, че тя има две бебета ", споделя 36-годишната ар енд би икона Риана за себе си пред Interview Magazine. Въпреки че през последните две години е заета главно с майчинството, хитмейкърът на " Umbrella " не разкрива всички подробности за двамата си сина Реза и Райът. Въпреки това, тя дава на читателите най-малко дребна визия какво е да отглежда бебетата си и то до момента в който позира в една напълно друга светлина за списанието.
 Риана и новите фотоси по долни дрехи за Savage X Fenty
Колко секси е Риана по долни дрехи след второто раждане

И замириса на Свети Валентин

На фотографията от корицата на изданието за пролет 2024 година Риана е облечена в тоалет на тематика монахиня със сини сенки за очи и рубиненочервено червило. На друго изображение тя се появява с руса перука и наследник пуловер с спомагателен руж по бузите.

Докато разказва по какъв начин половинката й, ASAP Rocky, е " най-хубавият ", Рири се майтапи, че когато става въпрос за мода, тя постоянно се усеща не задоволително " фешън до този мъж ".

" Чувствам се като че ли, по дяволите, наподобявам на негов помощник ", продължава тя. " Качвам се на аероплан, а той желае да бъде в костюм на Bottega. Казвам си: " Защо би трябвало да ми причиняваш това? "

На въпрос дали има някаква конкуренция сред нея и 35-годишния рапър във връзка с модата, Риана дава отговор: " Не. По-скоро извозвам времето си в обличане на децата до гибел, а по-късно си споделям: " Какво е най-удобното облекло, което да носят към тях? Какво няма да се усеща неловко на лицето или тялото им или да ме кара да се усещам като че ли не мога да ги държа вярно? "

Що се отнася до двамата сина на двойката, Риана споделя че има " стелажи " и " торби " с облекла, които са " оразмерени и проведени " и за двете й деца.
 Риана за родителството и най-важното качество, което желае да резервира в децата си
Когато майка ти е Риана - какво е най-важното за нея като родител

Всичко за децата ми

" Всички те са проведени по размери и когато нещо стане прекомерно малко за Реза, го поставям в кошчета, по този начин че Райът да може да ги употребява ", прибавя майката на две деца. " Всъщност Райът носи всичките облекла, които носеше Реза на една година, а той е единствено на шест месеца. "

Изпълнителката на " Diamonds "  не пропуща да разкрие коя е била първата дума на Реза, а именно  " Хей " и изяснява от кое място нейният 23-месечен наследник е научил думата, като показва, че са трансформирали думата в нещо като мелодия, която пеят помежду си.

" През цялото време се пробвах да привлека вниманието му и споделях " Хей, хей, хей ", споделя Риана. " И един ден той ми го сподели със същия звук и аз продължих да го пея, а той продължи да го следва още веднъж и още веднъж. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР