Не мога да повярвам, че се случи най-лошото е моя

...
Не мога да повярвам, че се случи най-лошото е моя
Коментари Харесай

Джино Бианкалана Сам Призна: Съсипан Съм!

„ Не мога да допускам, че се случи най-лошото е моя живот. Загубих най-хубавия ми другар, моя образец за мъж и баща. Сърцето ме боли. Никога няма да не помни баща и ще продължа да съм това което съм и възпитанието което си ми дал.

Аз съм 10% това което беше ти. Цял живот ще се старая да вървя по твоите стъпки и ще дам всичко от себе си да се гордееш с мен. ОБИЧАМ ТЕ ТАТЕ ти си моя воин R.I.P “, написа в мрежата Джино след загубата на татко си.

Бианкалана обаче още не се усеща изцяло добре и чисто физически. Знаем, че претърпя голям брой интервенции след зверската злополука с мотор през 2016 година в Чикаго, написа разкрития.ком.

В началото на тази година Бианкалана отпътува незабавно за следващата опирация в Турция, а слуховете твърдяха, че кракът му няма да бъде избавен и може да се стигне до ампутация.

„ Глупости са това. В момента съм със специфична шина. Надявам се да се оправя все в миналото “, изрично съобщи Джино. Признава обаче, че за жал няма жена до себе си, на чиято обич и поддръжка да може да разчита.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР