Не мога да повярвам, че аз съм го направил. Съжалявам

...
Не мога да повярвам, че аз съм го направил. Съжалявам
Коментари Харесай

Какво следва оттук нататък за Северин Красимиров?

„ Не мога да допускам, че аз съм го направил. Съжалявам ” - това сподели в петък Северин Красимиров , упрекнат в това, че е изнасилил и умъртвил русенската журналистка Виктория Маринова. След изгонването му от Германия през вчерашния ден той се изправи пред Окръжния съд в Русе, който гледа мярката му за неотклонение и реши да го остави в ареста. На 21-годишния мъж публично бяха повдигнати обвинявания за обезчестяване и ликвидиране .

 
Пред публицисти той изясни, че не помни част от нещата, които са се случили във съдбовния ден, тъй като бил дрогиран. Взел опиати, наречени „ кристали ”. Случайно нападнал Виктория, тъй като стигнали до пререкания на алеята край Дунав , „ откакто се блъснали инцидентно “. Адвокатът на Северин обаче го прекъсна и разказът му завърши.
 
Пред служителите на реда не е приказвал за изнасилването на Виктория Маринова. Няма ясно пояснение за какво. Факт е обаче, че за него има неоспорими доказателства .

 
Трудна ще бъде оттук насетне отбраната на Северин. Служебният му пъкъл вокат Иван Дойнов изиска делото да бъде при закрити порти, с цел да не станат ясни детайлности от следствието.
 
Адвокатът му също изиска той да остане в ареста за непрекъснато, тъй като на открито би било рисково за него , защото може да се стигне до разпра.-->

 
На Красимиров са повдигнати две обвинявания - за обезчестяване и за ликвидиране по изключително нечовечен и непосилен за жертвата метод. Взета му е ДНК проба, а направеният обзор е открил, че физическото му положение е положително.
 
Северин има право да апелира наложената мярка в тридневен период пред Апелативния съд във Велико Търново. До даването на ход на делото той ще остане в следствения арест в Русе.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР