Не мога да намеря нито един човек или сила в

...
Не мога да намеря нито един човек или сила в
Коментари Харесай

Кремъл: На никого у нас не изгодно отравянето на Навални

Не мога да намеря нито един човек или мощ в нашата страна, на който да е било преференциално по този начин нареченото отравяне на Алексей Навални, това е споделил представителят на Кремъл Дмитрий Песков пред ТАСС.

"Ако погледнем трезво на този въпрос, едва ли на някого утежняването на здравето на господин Навални, би могло да донесе каквито и да е било дивиденти изгода на някой жител, някоя институция или организация в Руската федерация ", е декларирал прессекретарят на Владимир Путин.

"Ето за какво ние не одобряваме никакви обвинявания, че нашата страна е била забъркана в този случай ", безапелационен е бил представителят на Кремъл.

Да напомним, на 2 септември 2020 година специалисти, работещи във въоръжените сили на Германия, са оповестили, че главният критик на властта в Москва е бил токсичен с нервнопаралитичното вещество "Новичок ".

"На този стадий ние не сме получили никаква информация от нашите берлински сътрудници. Ние откровено се надяваме, че от Федералната република ще ни изпратят публични данни по по този въпрос ", е споделил още Песков.

"От Генералната прокуратура на Русия са изпратили молба за правна помощ до сътрудниците си в Германия. Отговор към момента не е бил получен ", е показал още представителят на съветския президент.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР