Не мога да кажа нищо, за това, което се е

...
Не мога да кажа нищо, за това, което се е
Коментари Харесай

Проговори шефът на комплекса, събрал над 100 купонджии

Не мога да кажа нищо, за това, което се е случило нощес, тъй като аз не съм бил там, когато е ставал този ваучър. Това сподели шефът на „ Старите къщи” в поморийското с. Медово Емил Георгиев след невижданата акция на полицията към среднощ на 23 януари, оповестява " Флагман ".

Той изрично отхвърли той да е бил индивидът, който е предизвестил гостите на заведението за идния взлом на полиция и РЗИ.
„ Доколкото ми е известно към 52-53 индивида са били в заведението. Днес е неделя, не знам дали ще бъдем санкционирани, допускам, че информация за това ще се появи в понеделник”, сподели още Георгиев.

Той удостовери, че потенциалът на ресторанта в „ Старите къщи” е 80 индивида, до момента в който в целия комплекс има 66 кревати. Това на процедура значи, че макар че комплексът и ресторанта към него имат право да работят макар изключителната епидемиологична конюнктура и ограниченията, то това може да се случи при съблюдаване на разпоредбите. Според тях ресторантът може да се цялостни на 50% потенциал или най-вече 40 индивида в съответния случай.

Междувременно от ОДМВР-Бургас оповестиха, че са подхванати дейности по налагане на наказания. Първоначалните пояснения за работещото към комплекса заведение са били свързани с изхранване на гостите от хотелската част.

" Във връзка с открито събиране на огромна група от хора, осъществено в комплекс край село Медово на 23-ти против 24 януари, са подхванати дейности по налагане на наказания на нарушителите на противоепидемичните ограничения. Първоначалните пояснения за работещото заведение към комплекса са свързани с изхранване на гостите на хотелската част.

Към момента се обяснява точният им брой, както и фактически ли са били посетители на хотела и нарушено ли е условието за 50% претовареност на заведението. Предстои сформиране на актове за нарушаване на противоепидемичните ограничения на шефа на комплекса, работещ с клиенти след 22 ч.”, споделиха от пресцентъра на полицията.

Предстои сформиране на актове за нарушение на противоепидемичните ограничения на шефа на комплекса, работещ с клиенти след 22.00 ч.

Санкцията да физически лица е от 300 до 1 000 лева, а за притежатели доближава до 2 000 лева
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР