Не мога да кажа как ще продължи управлението оттук нататък.

...
Не мога да кажа как ще продължи управлението оттук нататък.
Коментари Харесай

Димитър Гочев: Не знам как ще продължи управлението оттук нататък

Не мога да кажа по какъв начин ще продължи ръководството оттук насетне. Но министър-председателят приказва за държавно управление на малцинството. Аз го назовавам болшинство антикорупция с разнообразни депутати, които имат предпочитание да се одобряват закони, посредством които да се противодейства на корупцията.

Това сподели Димитър Гочев от „ Продължаваме промяната “ пред Българска национална телевизия.

Той разяснява, че няма предпочитание да беседва с „ ИТН “ за връщането им на масата за договарянията.

„ Работата с тях беше извънредно сложна. Вярно е това, че саботираха работния развой. Бил съм очевидец на това в Комисията по правни и конституционни въпроси, като даваха неуместни правни причини “, добави Гочев.

За сходен бойкот Гочев даде образец със Закона за противопоставяне на корупцията.

„ По този закон сътрудниците от Има Такъв Народ упорстваха по този начин да бъде написан той, че да има един политически орган, назначаван от 4-те партии, които са в обединението и всеки един от членовете на органа, да взема решение дали даден политик да бъде разследван. А това значи политически чадър над наказателното произвеждане по корупционни закононарушения “, обясни той.

„ Специално за КПКОНПИ виновността е на Има Такъв Народ, че нямаше законопроект. След като бяхме освободени от воденичния камък на идващия ден го внесохме “, съобщи Гочев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР