Не мога да кажа, че съм доволен от облика и

...
Не мога да кажа, че съм доволен от облика и
Коментари Харесай

Светльо Петров: Спечелихме със сърце и желание

„ Не мога да кажа, че съм удовлетворен от образа и от мача. Най-доволен съм от това, че спечелихме, макар че изоставахме в резултата. “

Думите са на треньора Светослав Петров след дебютната победа на Етър във Велико Търново през сезона. Тя пристигна след поврат до 2:1 над Ботев (Враца) в мач от XV кръг на футболната ни efbet Лига.

„ Нашите играчи не са подготвени да изиграят два мача в границите на една седмица на високо равнище. Говорихме си, че през днешния ден е мач, който би трябвало да бъде извоюван със сърце и предпочитание. Днес стана тъкмо това. Искам да поздравя Ицо Янев. Отборът на Ботев Враца прави неща, които той желае. В моменти ние страдахме, само че проявихме геройство и се раздадохме “, уточни Светльо Петров.

„ Мисля, че имаме още много неща, върху които да работим. Получиха се офанзиви, които упражняваме и тъкмо това, което ни беше проект за мача. Недоволен съм, че във втори мач подред вкъщи позволяваме гол в първите пет минути. Това приказва за липса на централизация в играчите. Явно взеха решение, че не желаят да добягват след мача и си направиха мача сложен. След срамната игра против Хебър записваме първа победа вкъщи. Хората би трябвало да повярват в нас и да ни поддържат. Победата би трябвало да повлияе. Едно от нещата, които ми направиха неприятно усещане бяха, че играчите нямат религия в себе си. И през днешния ден когато се изморим започваме да взимаме решения, които са подбудени от неналичието на убеденост. “

„ На този стадий мислим главно по какъв начин да извлечем максимума от футболистите, с които разполагаме. Очаквам да се представим добре против ЦСКА и футболистите да изпитат удоволствието от подобен мач. Освен да опитаме да се надиграваме с най-хубавите, на виждам какво друго може да търсим. ЦСКА са в напредък, играят доста мощно, откогато Нестор ел Маестро смени схемата с игра “, добави треньорът на Етър.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР