"Не мога да кажа, че не го харесва и го

...
"Не мога да кажа, че не го харесва и го
Коментари Харесай

Джулиана Гани: Политици ми предлагаха пари срещу секс, нормално е заради вида ми

"Не мога да кажа, че не го харесва и го отхвърля изцяло, само че не мога и да кажа, че сред тях царува обич и естетика. Положението е някъде по средата. Но че го плюе, че го отхвърля, че изобщо не го харесва - не е по този начин ", показа Джулиана Гани за отношението на нейната майка към брачна половинка ѝ Станимир.
"Тя не пристигна, само че не тъй като не го харесва, а тъй като аз й "сервирах " новината през нощта, преди сватбата. Аз съм отговорна за това ", отговори Джулиана на въпроса дали майка ѝ е участвала на сватбата.

"Пълни нелепости са, че Станимир е бил в пандиза. Имаше проблем с една негова някогашна, по-голяма от него. Тази жена не ни остави на мира, само че я сложих на мястото й... Чак милионерка не съм, само че с помощта на татко ми имаме 10-11 жилището в Пловдив... Получавала съм оферти от политици за секс против пари. Приемам го като нещо обикновено поради външния ми тип. Не се е стигало до такива срещи, само че са ме ухажвали с букети, бонбони, маркови дрешки, парфюми. Но... късно е към този момент, омъжих се ", показа още Джулиана Гани за "Папараци ".
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР