Не мога да говоря за картел, но по това, което

...
Не мога да говоря за картел, но по това, което
Коментари Харесай

НАП не е установила нарушения при доставките на горива

Не мога да приказвам за картел, само че по това, което Национална агенция за приходите е открила, нямаме нарушаване на доставките на горива . Това съобщи по ръководителят на приходната организация Румен Спецов.

Национална агенция за приходите стартира инспекции на бензиностанциите след качването на цените на горивата и създалата се суматоха измежду хората.

Спецов отговори и на обвиняванията от притежатели на дребни бензиностанции, че отношението към тях е друго от това към огромните компании.

" Не мога да приказвам от името на страната, а от името на Национална агенция за приходите. Аз имам пред мен цялото придвижване на цените в съответния ден. В Национална агенция за приходите постъпва ежечасна информация във връзка с продажбите и доста ясно се вижда по какъв начин в 10 ч. една от тези бензиностанции подвига цените на бензина на 3.15 лева В 15 ч. цената е 3.04 лева В 20 ч. цената още веднъж е 3.15 лева ", сподели шефът на приходната организация.

Национална агенция за приходите продължава да ревизира цените на олиото , производството и превозването му към веригите. Според Румен Спецов хората сами са си основали напрежение на 12 март, когато имаше опашки за промоционално олио , за това са спомогнали обществените мрежи и медиите.

" Веригата е разпечатала брошурите 14 дни преди самата промоция и те са публикувани 7 дни преди реализирането ѝ. Тоест, съществуването на промоция не демонстрира някакво злонамерено деяние. В същия ден имаше промоция и в друга верига. Олио има и към днешна дата няма никакъв мотив за суматоха или подозрение, че нещо ще свърши ", счита Румен Спецов.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР