„Не мога да говоря за форма на лична обвързаност в

...
„Не мога да говоря за форма на лична обвързаност в
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Изборите ще са трудно предвидими

„ Не мога да приказвам за форма на персонална обязаност в политиката, мъчно се работеше с ГЕРБ. Имаше разминаване в консервативната финансова политиката в първите години, свързани постоянно с приходите. Срещахме опозиция на всички тематики, които полагаха основа на сериозна промяна. “

Това сподели водачът на НФСБ Валери Симеонов, като не отхвърли и съдружно ръководство след изборите на 4 април, само че разясни, че е значима управническата програмата, която ще се следва.

По думите му изборите ще са мъчно предвидими и с ниска изборна интензивност – сред 25 и 30%. Той засегна и тематиката с монополите:

„ Смятам, че може да сме потребни на обществото в битката с картелите на горивата, с този на телекомуникациите, както и с повишението на минималната пенсия и съразмерно на другите “, сподели още Валери Симеонов.

Според него има и разминаване на предписаните от щаба ограничения и признатите, само че поддържа нов локдаун.

Той открехна и че има пръст във ветото на президента върху измененията в Закона за приватизациите.

„ Лично желаех подпомагане от президента, възползвах се от негативното му отношение към държавното управление, с цел да бъдат спрени промени, които даваха опция на всички приватизатори да нарушат отговорностите си по приватизационния контракт “, сподели още Симеонов

Лидерът на НФСБ оцени обаче Румен Радев не изключително позитивно, като го назова „ подбудител на столично неодобрение “.

Вижте целия диалог във видеото.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР