Не мога да го пусна, винаги ще го обичам, споделя

...
Не мога да го пусна, винаги ще го обичам, споделя
Коментари Харесай

Михаела Маринова: Дълго се борих с паник атаки - имах чувството, че умирам

Не мога да го пусна, постоянно ще го обичам, споделя певицата
" Не съм имала естествен живот за 15-годишна. Във времето се е отразявало на мен самата душевен, с леки разстройства - от вида на паник офанзиви. Доста дълго време се борех с тях, беше ми мъчно да се оправя. Случват ти се от нищото и имаш възприятието, че умираш. Приемах лекарства, само че истината е, че те въобще не ми помогнаха ", показа певицата Михаела Маринова пред Би Ти Ви и описа, че се е борила година и половина с паник офанзивите. Получавала ги даже до момента в който кара.

Тя разкри по какъв начин е предходна през кошмара - обливане на топли и студени талази, доста мощен зной, лек световъртеж, мощно сърцетуптене. " Много постоянно съм имала сънна парализа в тези моменти. Събуждаш се, виждаш всичко, само че действително тялото ти е замръзнало и не можеш да помръднеш, нито да извикаш. И се бориш неистово, с цел да си мръднеш пръста. И те е боязън да заспиш отново по-късно ", сподели още певицата и добави:

" Това е най-модерната болест, неверно е да му се съпротивляваш, година и половина ме държа. Сама се оправих някак си. Трябва да си пазим нервите, душичката, да се щадим от прочувствени талази ", предложи тя.

По отношение на някогашния си другар футболистът Александър Дюлгеров, с който са разграничени от към този момент година, изясни, че се разделили, тъй като били на друг стадий от живота си.

" Беше доста хубаво. Връзката ни с Александър беше извънредно пълноценна, само че пристигна моментът, в който искахме да тръгнем по разнообразни пътища и познавайки се, осъзнахме, че имахме разнообразни показа за живота. Бяхме на разнообразни стадии от животите си и естественият развой беше да се разделим по най-приятелския и кротичък метод. Четири години бяхме дружно. Децата, фамилията бяха тематика на диалог. Но аз имах други неща в този миг. Той е извънреден, доста добър човек, със ужасно положително сърце. И до през днешния ден изпитвам най-топлите си усеща към него. Живеем в един квартал, засичайки се, не пропущаме не просто да се поздравим, а да си поприказваме ", сподели за него Михаела Маринова.

Михаела Маринова показа, че през тази една година, откогато е сама, е срещнала огромна обич, която обаче се оказала невъзможна. Тя срещнала индивида, всичко било споделено, само че било невероятно, по тази причина хвърлила старания в работата.

" Ако това не е бил подобаващият миг, евентуално ще пристигна по-подходящ от този. Това е най-силното нещо, което съм изпитвала досега, само че животът е пред мен ", сподели Михаела Маринова. Тя призна, че към момента доста обича този човек.

" Много е хубаво човек да обича, това е смисълът на живота, той ми оказа помощ да стана по-добра версия на себе си посредством появяването му и съществуването му, даже за малко в моя живот ", сподели още тя.

Било я боязън да не го изгуби още веднъж. Но към този момент желала да опази себе си. В края на деня се прибирала и не се чувствала изцяло щастлива. В някакви моменти била на 100, в други на нулата.

" Не мога да го пусна, постоянно ще го обичам ", сподели още тя.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР