Не мога да гледам отстрани как моят народ бива избиван,

...
Не мога да гледам отстрани как моят народ бива избиван,
Коментари Харесай

Нападателят в синагогата в САЩ преди стрелбата: Не мога да гледам отстрани как избиват моя народ

Не мога да виждам в профил по какъв начин моят народ бива избиван, това написа Робърт Бауърс, на 46 години, който бе разпознат като причинител на офанзивата в синагогата в американския град Питсбърг, щата Пенсилвания, заяви телевизия Си Ен Ен.

Местната медия Кей Ди Кей Ей разказа стрелеца като космат бял мъж със крепко телосложение. Нападателят разгласил антисемитски послания в дясната обществена мрежа Gab директно преди офанзивата. "ХИАС желае да вкара в Съединени американски щати нашественици, които да убиват нашия народ. Не мога да виждам в профил по какъв начин моят народ бива избиван. Гледайте, Влизам ", написа Бауърс часове преди закононарушението. Той е визирал американска еврейска организация, която оказва помощ на бежанци.

Иванка Тръмп, дъщерята на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп, осъди офанзивата, съобщи Франс прес. Америка е "по-силна " от дейностите на един перверзен антисемит еретик ", написа тя в Туитър. Иванка Тръмп, която одобри юдаизма, прикани всички положителни американци да се държат паралелно до еврейския народ, с цел да се опълчват на терористичните актове и да споделят своя смут, омерзение и отвращение след всеобщото ликвидиране в Питсбърг. "Ние би трябвало да се обединим против омразата и Злото ", заключи тя, представена от Българска телеграфна агенция.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР