Не мога да гарантирам, че на 1 септември учебният процес

...
Не мога да гарантирам, че на 1 септември учебният процес
Коментари Харесай

Белгия отваря училища поетапно

Не мога да подсигурявам, че на 1 септември образователният развой в Белгия ще стартира обикновено. Това съобщи министърът на образованието Каролин Дезир, осведоми rtbf.be.

Коментарът й е в отговор на терзанието на родителите по какъв начин ще се подсигурява здравето на децата им. Разбирам тяхното терзание, само че ние няма да отворим учебните заведения преди да са взети всички санитарни ограничения и ограниченията за обществена отдалеченост, увери Дезир.

Родителите, които не считат, че би трябвало да изпратят децата си на учебно заведение, няма да бъдат глобени, сподели още министърът. Учителите ще се свържат с родителите, с цел да схванат каква е повода за отсъствието на ученика и дали децата са подсигурени за отдалечено образование вкъщи, уточни още тя.

Всички учебни заведения няма да бъдат отваряне едновременно от съображения за сигурност. Белгийските управляващи ще оборудват образователните заведения с дезинфектанти.

Училищата, които не съблюдават всички противоепидемични ограничения, няма да отворят порти за възпитаници, безапелационна бе Каролин Дезир. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР