Не мога да гадая какво може да се случи след

...
Не мога да гадая какво може да се случи след
Коментари Харесай

Гълъб Донев: Партиите трябва да покажат, че мислят за проблемите на своите избиратели

„ Не мога да предсказвам какво може да се случи след Великден. Политическите партии са в 49-ия парламент, тъй като бяха излъчени от своите гласоподаватели. Те би трябвало да поемат отговорността и да покажат на българските жители, че мислят за проблемите им. “

Това съобщи служебният министър председател Гълъб Донев след края на днешното съвещание на Народното събрание, представен от „ БНР “. Той прикани политиците да намерят допирни точки и този път да излъчат постоянно държавно управление .

Според премиера служебният кабинет е в подготвеност да внесе Бюджет 2023 , в случай че до края на месеца няма прогрес в договарянията сред обособените политически обединения в Народното събрание. Донев напомни, че за интернационалните сътрудници на България е стеснителен фактът, че партиите у нас не могат да се схванат и да работят дружно за толкоз дълъг интервал от време. Той въпреки всичко увери българските жители, че служебното държавно управление ще направи всичко допустимо, за да реши всички техни проблеми навреме .

Гълъб Донев съобщи още, че при никакви условия не би приел предложение за присъединяване в постоянен кабинет .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР