Не мога да бъда оптимист за следващите няколко години, призна

...
Не мога да бъда оптимист за следващите няколко години, призна
Коментари Харесай

Парите в държавата свършиха, през март ще махна министрите-аматьори, обеща Борисов

Не мога да бъда оптимист за идващите няколко години, призна водачът на ГЕРБ

Пари в страната няма и аз не мога да бъда оптимист за идващите няколко години, призна водачът на ГЕРБ Бойко Борисов във Велико Търново, където дойде, с цел да показа претендентите за кметове и общински съветници от ГЕРБ в региона.

" Парите ги няма. 1 милиарда за " Хемус " в специфична сметка, похарчиха ги. За пътя Велико Търново - Русе също оставихме пари. Във ВиК бранша - 1,2 млн. лева И тези пари ги няма. И в този момент вие очаквате оптимизъм. Не мога да бъда оптимист за идващите няколко години. Пари в страната няма ", сподели той.

Докато управлявала ГЕРБ, бюджетът на страната постоянно бил в остатък, с изключение на по време на ковид-пандемията. „ От баба ми и от майка ми знам, че в мазето постоянно би трябвало да има сланинка. Когато споделях това, мнозина ми се присмиваха за селската приказка “, напомни Борисов. Според него през последните три години държавните управления са харчили парите, които кабинетът на ГЕРБ е оставил в страната.
Той даде обещание, че ще направи всичко допустимо спряната от три години автомагистрала " Хемус " да продължи да се строи, само че в този момент ще е 3 пъти по-скъпа.

Борисов още веднъж изрази безапелационната си подготвеност да смени част от министрите при ротацията през март, поради тяхната некадърност да служат на народа, а не на частни ползи: „ Аз съм сменил над 60 министри, народът не може да търпи дилетантите да се упражняват на негов тил “, сподели той.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР