Не мога да бъда част от един народ с хората

...
Не мога да бъда част от един народ с хората
Коментари Харесай

Илиан Василев: С Възраждане не сме един народ. Те се асоциират с убийците на Навални, но ще си останат маргинали

" Не мога да бъда част от един народ с хората от Възраждане, които са на посещаване в Москва и то тъкмо след убийството на Навални от Путин. Не инцидентно през вчерашния ден ги нямаше при паметта за Левски. ", разяснява дипломатът Илиан Василев и някогашен дипломат на България в Русия, откакто стана ясно, че представители на " Възраждане " са били в Москва по покана на партията на Путин " Единная Русия ".

" Чуйте какво написа Навални от пандиза: " " Всичко е наред. Това е исторически развой. И Русия минава през него и ние прекосяваме през него дружно с нея. Ще стигнем (вероятно) до него... Аз се оправям добре и не скърбя за нищо. И вие не съжалявайте и не се разстройвайте. Всичко ще бъде наред. А даже и да не стане, ще се утешаваме с това, че сме били почтени хора "

Да ви припомня за казаното от Левски, че " ние сме във времето и то е във нас ". И Ботевите стихове за честността в борбата за истина и независимост.

За това и Копейкиновци избират да се асоциират с убийците на Навални, с палачите и пандиза. Те и нас ще затворят в случай че някой им даде власт. Слава богу че са маргинали и ще си останат такива.

И каквито указания и пари да получават от Москва, няма да съумеят в страната на Левски и ще си останат непознато тяло ", уточни някогашният дипломат на България в Москва.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР