Не мисля, че вотът на недоверие към кабинета Денков“ ще

...
Не мисля, че вотът на недоверие към кабинета Денков“ ще
Коментари Харесай

Христо Гаджев: Не мисля, че вотът на недоверие към кабинета „Денков“ ще бъде подкрепен

Не мисля, че вотът на съмнение към кабинета „ Денков “ ще бъде подсилен. Това съобщи депутатът от ГЕРБ-СДС Христо Гаджев пред публицисти. Нашата парламентарна група още преди няколко седмици разгласи, че няма да го поддържа, разяснява Гаджев.

В петък парламентът не събра кворум и след два несполучливи опита за започване на работа съвещанието се провали. Очакваше се в петък депутатите да прегласуват проекторешението за избор на съмнение към кабинета „ Денков “ " поради неспособността на държавното управление да подсигурява националната сигурност и защитата на страната “. Ден по-рано още веднъж липса на кворум попречва Народното събрание да вземе дефинитивно решение по импортирания от опозицията избор на съмнение към Министерския съвет с министър председател Николай Денков.     

Христо Гаджев, разяснява тематиката преди съвещанието на парламентарната комисия по защита, където депутатите ще прегледат законопроект за одобрение на съглашението сред Министерството на вътрешните работи на Република България и Министерството на защитата на Украйна за безплатно даване на бронирана транспортна техника. Споразумението е в осъществяване на решението на Народното събрание от юли т.г.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР