Не мисля, че в настоящата ситуация в парламента може да

...
Не мисля, че в настоящата ситуация в парламента може да
Коментари Харесай

Лорер: В настоящата ситуация в парламента не може да има работещо мнозинство без ГЕРБ

Не мисля, че в актуалната обстановка в Народното събрание може да има работещо болшинство без, сподели през днешния ден при представянето на листата на „ – “ (ПП-ДБ) във Варна нейният лидер.

Той акцентира, че посланията на обединението остават същите – че е време за промени в България. По думите на Лорер такива са нужни на първо място в правосъдната система. Според него началото е сложено с измененията в Конституцията, в този момент са нужни такива и в Закона за правосъдната власт.

След появяването на ПП-ДБ, и, и схванаха, че не могат да ръководят постарому и ще се наложи промените да се свършат, сподели още Лорер. Според него положителният звук е бил изгубен след внасянето на държавно управление без тяхното единодушие. Това обаче беше резултат, същинската подбуда беше, че и, и, отхвърлиха да създадат промените, които ние считаме за основни, сподели още Лорер. Той бе безапелационен, че по тази точка ПП-ДБ няма да правят отстъпка и даже да са в съпротива и нечие друго държавно управление да предложи промените, ще ги поддържат.

Лорер разяснява още, че европейските тематики стават все по-голяма част от дневния ред, въпреки нашето общество да не им обръща съществено внимание.

Той прикани българите да гласоподават за Европейски парламент, тъй като най-малко половината от нещата, с които се занимава българското Народно заседание, са законодателство, идващо от Европа. На този декор евроизборите са може би даже по-важни от националните, добави Лорер, предава Българска телеграфна агенция. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР