Не мисля, че спирането на газа по Северен поток 1“

...
Не мисля, че спирането на газа по Северен поток 1“
Коментари Харесай

Минчев пред Дарик: Корупцията е рак за българската държава

„ Не мисля, че прекъсването на газа по „ Северен поток 1 “ е оповестяване на война, а по-скоро продължение на дейностите на Путин “, изясни Никола Минчев в специфичното предизборно издание на “Стълбището “ по Дарик радио.

„ Вчера стигнахме до една естествена стъпка в тази посока “, сподели Минчев във връзка с това, че съгласно него Владимир Путин употребява газа като икономическо оръжие.

По думите му от „ Продължаваме промяната “ ще се стараят да бъдат оптимално покрай проблемите на българите.

Той изясни, че преди всичко ще отчетат свършеното до момента, а приоритет ще бъде нарастването на пенсиите.

Той добави, че на второ място в акцията си ще набледнат и на абсурда с лабораторията на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево “ и ще насочат напъните си към осветляване и на други такива крупни корупционни схеми.

„ Корупцията е рак за българската страна, който би трябвало да бъде изкоренен тотално “, безапелационен е някогашният ръководител на Народно събрание.

По думите му отцепниците от Има Такъв Народ желаят да се борят с модела на ГЕРБ и няма проблем в това, че част от тях са в листите на „ Продължаваме промяната “.

„ Нашите червени линии са антикорупционната промяна и опазване на геополитическата ориентировка на България “, изясни Минчев и добави, че тези тематики не са създали работата им с Българска социалистическа партия невъзможна, макар разликите посред им.

Мнението му е, че ГЕРБ отпред с Бойко Борисов прекрачват червенаталиния на „ Продължаваме промяната “ във връзка с антикорупционното законодателство.

Никола Минчев изясни, че проблемите в страната са се струпали години наред и от „ Продължаваме промяната “ са почнали първите стъпки към решаването им, а в този момент се борят за доверието на жителите, с цел да довършат започнатото.

„ Със сигурност проверка на корупционни схеми би трябвало да има “, безапелационен е Никола Минчев.

„ Не искам да давам такава безапелационна оценка на член на кабинета... Президентът носи отговорността “, изясни Минчев на въпрос дали служебният министър на енергетиката следва да си подаде оставката.

По думите му „ Газпром “ не е бил сигурен снабдител, а от групировката търсят точно сигурни доставки на газ и нефт. Той добави, че въпросът е прагматичен, а не „ за “ или „ срещу “ Русия.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР