Не мисля, че ще видим човек от ПП в списъка

...
Не мисля, че ще видим човек от ПП в списъка
Коментари Харесай

Гюров: Не мисля, че ще видим човек от ПП в списъка Магнитски

Не мисля, че ще забележим човек от Политическа партия в листата " Магнитски ". Това съобщи пред БТВ Андрей Гюров от " ". 

За глобите по световния закон, Гюров добави, че цялото общество губи от тази обстановка. Прокуратурата и правораздавателните органи у нас не работят, уточни той. В Бъулгария би трябвало да активираме личната си имунна система, тъй като очевидно прокуратурата е безсилна и бездейства. Ние имаме единствено един механизъм – на предварителните парламентарни избори на 2 април можем да напишем нашия личен „ Магнитски “ лист кои са неприятните хора и по какъв начин могат да бъдат изолирани от политическия развой, акцентира Андрей Гюров.

Лена Бориславова взе участие в изпълнителната власт на партията. Бориславова е дейна част от " ", отговори Гюров на въпрос за някогашния представител на кабинета " Петков ". 

Българска социалистическа партия не са предвидим сътрудник, това е ясно и по напускащите тип ни лица от левицата - евродепутати, кметове и общественици, добави той. 

Той изясни, че не е толкоз значим въпросът за партийните листи, кой какъв брой места ще вземе, къде ще има и къде няма да има водачи. Не е въпросът дали съответният човек е от Политическа партия или от Демократична България, а е значимо да се убедят хората, че да се случат измененията е да се извадят най-правилните хора, които да повлекат колкото се може повече гласоподаватели, с цел да сме първи на изборите, означи Гюров. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР