Не мисля, че съм точно американски българин, аз съм си

...
Не мисля, че съм точно американски българин, аз съм си
Коментари Харесай

Павел Вълнев: Влязох в политиката, за да променим България

Не мисля, че съм тъкмо американски българин, аз съм си българин. По-скоро децата ми може да бъдат американски българи – родени в Америка от български родители. Това сподели зам.-председателят на Политическа партия " Републиканци за България " Павел Вълнев в предаването 120 минути по bTV.

" Отидох в Съединени американски щати с 300 $ в джоба, чистач съм бил, снабдител на пици, камиони сме карали с брат ми. Може би това, че сме били двамата е спомогнало да реализираме този триумф. Имам познати, които не съумяха. Ние продължихме. Имам бизнеси на разнообразни континенти, практикувам разнообразни неща. Най-известен е бизнесът ми с камиони - над 700 камиона и над 2000 ремаркета ", описа Павел Вълнев.

По думите му, с цел да задържиш тези хора, би трябвало да им даваш подобаващото заплащане. " Печалбата ми е задоволителна, с цел да мога да си разреша всичко, даже и да спра да работя, мога да се занимавам с нещо, да дам част от силата си за една идея ".

" Българите са извънредно апатични, не имат вяра на никого, обезкуражени са. Това ме тормози. Хората не би трябвало да се отхвърлят, а да имат вяра в смяната. Да излязат и да гласоподават за някоя от новите партии ".

" Аз не съм желал да съм политически водач, желая смяна в страната. Не съм типичният политик, който приказва с шаблони, а споделям истината. Имам огромен бизнес, пребивавам на два континента, нямам упоритостите да съм водач на партия. Влизам в политиката, с цел да променим нещата. Моята концепция е да увлечем хора като мен, без значение дали са 100 или повече и тогава посоката на България ще бъде друга ", безапелационен е предприемачът.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР