Не мисля, че са искали да убият Ружа Игнатова. Брат

...
Не мисля, че са искали да убият Ружа Игнатова. Брат
Коментари Харесай

Адвокат на ужилени от Ружа Игнатова: Брат ѝ е мишена на мафията

Не мисля, че са желали да убият Ружа Игнатова. Брат й Константин Игнатов е индивидът, който сигурно мафията би желала да убие. Това съобщи пред Нова телевизия Джонатан Леви, юрист на стотици жертви на криптокралицата. Тя е в неопределеност от няколко години.
Прочетете още
„ Константин подписа договорката със съда, без даже да лежи в същински затвор. Докато е работил с държавното управление, е живял обикновено в апартамент, не в затвор ", споделя Леви. Той не може да си изясни за какво Константин се е върнал в София?

Братът на Ружа Игнатова бе засечен в София, до момента в който чакаше на опашката за паспорти, пише  " 24 часа "

" Може би с цел да се опитва да възвърне някакви пари. Но той е същинска цел, тъй като, с цел да си обезпечи такава договорка, значи е разказал безусловно всичко ", уточни юристът.

По думите му, поради войната в Украйна американското разузнаване доста се интересува от политиката и мафията у нас. „ Той е работил с американското държавно управление, за тайните служби, които са доста заинтересувани от българската мафия и политика. Каквото този човек е знаел, им го е споделил за тези 34 месеца. Той да излезе на открито измежду хората в София е полуда, само че хората вършат такива неща ", посочи Леви.

„ Не имам вяра, че Ружа Игнатова е убита, тъй като нищо не е доказано ", сподели той и напомни, че криптокралицата остава в топ 10 на листата с търсене лица на ФБР.

„ Мотив за нейната гибел и може да са 230 хиляди биткойна, които има. И това е по-логичен претекст някой да я убие. Това е голямо благосъстояние. Цената е 70 хиляди за един биткойн. Защо Съединени американски щати и ФБР ще продължат да я държат в този лист, в случай че имаше някакъв късмет тя да е мъртва. Със сигурност е жива ", счита Леви.

Според юриста, с цел да върти своята лъжлива игра, Ружа Игнатова е имала потребност от отбрана на мафията и е трябвало да заплаща % за сигурността си.

„ Къро е една част от тази група. Не мога да ви кажа повече от това, само че сигурно знаем, че самият Константин Игнатов е бил в Южна Африка и има клюки, че са имали контакт ", напомни юристът.

Той счита, че пирамидата на Ружа Игнатова продължава да работи под формата на друга лъжлива криптовалута. „ Има отворени над 950 хиляди акаунта и хората са таксувани по 30 $, с цел да си отворят портфейлите.

И някакви други неща не престават да се случват. Това е една никаква валута, основана на друга никаква валута – OneCoin. Властите, както в Съединени американски щати, по този начин и в България, по някаква причина обръщат тил, макар че остава като една от най-големите измами в света. Има единствено един победител и това е Ружа Игнатова. Ако тя не е убита, тя е избягала с милиарди долари.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР