Не мисля, че Румен Радев предаде интересите на БСП, коментира

...
Не мисля, че Румен Радев предаде интересите на БСП, коментира
Коментари Харесай

Овчаров: Не очакваме Радев и Йотова да махат с червени байрачета от Позитано

" Не мисля, че Румен Радев съобщи ползите на Българска социалистическа партия ", разяснява членът на Националния съвет на партията Румен Овчаров по NOVA News. " Що се отнася до оценките на Калоян Методиев, не би трябвало да му обръщаме внимание, прекомерно доста му проличава персоналната завист и ненавист, която е натрупал ", сподели Овчаров по адрес на някогашния шеф на кабинета на президента. И заключи, че Методиев не е справедлив.

" Ако някой чака Румен Радев и Илияна Йотова да застанат на " Позитано " и да махат с червени байрачета, към този момент е прекомерно ", разяснява още той.

Овчаров бе безапелационен, че на идния пленум социалистите единствено ще препотвърдят поддръжката си за Румен Радев, тъй като разпоредбите го изискват.

" Просто ще бъде формалирзирана поддръжката, тя на първи стадий е дадена още април месец, тъй като по този начин планува устава на партията ", разяснява Румен Овчаров. В отговор на въпроса за номинациите по партийните структури той призна, че Българска социалистическа партия сама се е вкарала в този проблем, тъй като уставът го планува, само че е можело да се мине и без този кръг от номинации.

" Вътрешната съпротива ни вкара в този капан - " но подкрепете Румен Радев " и направихме вътрешнопартийна конспирация ", сподели още Овчаров. " Ако някой чака Румен Радев и Илияна Йотова да застанат на " Позитано " и да махат с червени байрачета, към този момент е прекомерно ", разяснява още той.

Овчаров похвали като сполучлив мандата на Румен Радев, като уточни, единствено " един слаб миг в дейностите му ". " Това беше първото му служебно държавно управление ", сподели той и добави, че то не се е намесило в покупката на гласове на изборите тогава. " Но в този момент ми се коства, че са направени съответните заключения ", счита социалистът.

" Ефектът Рашков беше към 380 хиляди гласа ", заключи Овчаров по адрес на дейностите на служебния вътрешен министър при ограничението на купения избор на изборите на 11 юли.

Овчаров разяснява още, че президентът не стои зад партията на Кирил Петков и Асен Василев.

" Румен Радев отговори задоволително съответно. Каза, че не стои зад никакви планове. Каза, че никого не е упълномощавал да приказва от негово име и че няма да съобщи ползите на българските социалисти ", напомни Овчаров. реализиране на леви резултати с десни политики " несериозни неща " и съобщи, че двамата някогашни министри " вършат гаф след гаф ", като даде за образец отбраната на миньорите от " Марица Изток " от тяхна страна, откакто към този момент са напуснали министерските постове.

" Някакси те ми бяха доста симпатични в първите месеци, тъй като съществено влязоха в изчистването на " Авгиевите обори ". За страдание, стигнаха единствено до първия стадий, просто избягаха от отговорността, в случай че ме питате мен ", счита Румен Овчаров.

" Те взеха решение, че ще слязат от властта, с цел да вършат политика. На какво ми наподобява - да изпуснеш питомното и да гониш дивото ", отсече аленият политик.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР