Не мисля, че ротационното правителство е чак толкова безпрецедентен ход.

...
Не мисля, че ротационното правителство е чак толкова безпрецедентен ход.
Коментари Харесай

Йорданов: Всичко, което противоречи на интересите на Гешев, е противоконституционно

Не мисля, че ротационното държавно управление е чак толкоз невиждан ход. В началото на прехода имахме кабинет на Димитър Попов, в който влизаха представители на леви и десни.

Това съобщи в предаването " Денят онлайн " по NOVA NEWS някогашният вътрешен министър Емануил Йорданов, който разяснява новината за ротационно държавно управление и днешния брифинг на основния прокурор Иван Гешев.

" В персонален проект не одобрявам тази сделка за държавно управление, тъй като не съм почитател на ГЕРБ и не мисля, че тяхното ръководство би трябвало да се реанимира. От друга страна хората са изтощени от избори и сигурно не им се върви отново лятото. Нека да поживеем и да забележим какво ще се случи с този кабинет. Ако в него има хора, които съумеят да завоюват публичното доверие, дано има такова държавно управление ", добави той.

Гешев разгласи края на " превзетата страна " и политическия отпадък, сподели заплашителното писмо и чат с Борисов

" В момента се приказват общи приказки за промени в Конституцията. Никой не е дал действителни оферти. Все още е жив споменът за нова Конституция на ГЕРБ. Това беше една насмешка. Ако по този начин ще се прави нова Конституция, по-добре изобщо политиците да не се захващат. Днешната конференция на Гешев беше претопляне на манджата от предния път. Абсолютно несериозно държание. За Гешев всяко едно нещо, което нарушава ползите му, е противоконституционно. Не той индивидът, който да дефинира кое е противоконституционно и кое не. Не е и наша работа. За тази работа си има Конституционен съд. Крайно време е Гешев да каже всички лъжи, поради които е бил подвластен. Вече никой не обръща внимание на заканите му ", безапелационен бе Емануил Йорданов.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР