Не мисля, че “Промяната ще бъдат дори втора политическа сила,

...
Не мисля, че “Промяната ще бъдат дори втора политическа сила,
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Уверен съм в победата ни, доказахме, че сме по-силни от хаоса!

Не мисля, че “Промяната ” ще бъдат даже втора политическа мощ, тъй като ние доказахме, че сме по-силни от хаоса и имаме решения за справяне с рецесията, до която доведоха България.

Но глас народен-глас Божи! Това сподели по време на показване на младежите в листите на ГЕРБ водачът на партията Бойко Борисов.

“Никой не има вяра на някогашните ръководещи от Политическа партия и Демократична България, че могат да създадат правосъдна промяна. Законът и системата би трябвало да работят дружно. Съдебната промяна се състои в това да е подвластна единствено и само от закона и системата, не от индивида, регистрира Борисов.

Той сподели, че не е чул от политическите съперници да кажат дали е законно, когато арестуваш съперниците си по Бойко Рашковски или когато вицепремиер от националната телевизия заплашва младежите от ГЕРБ с 5 година затвор поради изявления във Facebook. “Какъв е той – арбитър, прокурор? Това ли е правосъдната ви реформа-да обвиниш МГЕРБ, че са вдигнали цената на нафтата и бензина,не единствено в Европа и Америка, само че на всички континенти “, попита риторично Борисов.

“Разбрахме на “Демократична Бългярия ” каква им е правосъдната промяна – разрешиха на аленото ченге Бойко Рашков да бъде служител на реда, прокурор и арбитър и който е срещу тях – влиза в пандиза ”, безапелационен беше ръководителят на Политическа партия ГЕРБ.

“За една година и половина унищожиха бизнеса. Бизнесът би трябвало да се пази, а не да се компенсира. Кирил Петков и Асен Василев унищожиха бизнеса, с цел да обслужват ползите на “Газпром ” и “Лукойл ”. Когато обстоятелствата приказват и евроатлантиците мълчат ”, посочи водачът на ГЕРБ.

“Всички се уплашиха, когато служебният министър на финансите сподели, че за идващите бюджети ще би трябвало нов дълг от 15 милиарда Чак тогава започнаха да изясняват какво би трябвало и какво не би трябвало да се направи. Асен Василев три пъти прави бюджет и все нови и нови заеми тегли, които след това народът да заплаща. Служебният министър председател споделя, че не ни стига 6 милиарда и 400, а пък Асен Василев твърди, че бил бюджетът в остатък. Ами ето до това докара моделът на ръководство на Румен Радев за последната година и половина – партии, които унищожиха всичко. Инвестициите – къде са? Вдигаш пенсиите със заеми, а къде е работещата стопанска система? Държавата е в тежка рецесия поради “промяната ”, акцентира Бойко Борисов.

“Всяка съпротива гласоподава против бюджета, само че не и ние, тъй като мислим за страната. Добре, че народните представители в последния парламент една година откакто ние им казахме по какъв начин да сложат таван на тока за бизнеса, го направиха ”, напомни Борисов.

“Година и половина очаквам по модела на Румен Радев да забележим по какъв начин се строи. Асен Василев и Кирил Петков се гордееха с това, че са спрели градежа на Автомагистрала „ Струма “, Автомагистрала „ Хемус “, Автомагистрала „ Русе-Велико Търново “, пътят „ Ботевград-Мездра “, добави още той.
По думите му е значимо дали президентът Радев ще организира почтени избори и дали отново няма да пропусне членове на “Демократична България ” още веднъж да имат надзор над кодовете на машините.

Според него народът ще дефинира кой с кого ще ръководи. “А първата партия е определена да води, не да крепи, по тази причина ние споделяме на нашите гласоподаватели по този начин: „ Ще поставим всички старания да се направи устойчиво държавно управление ”, сподели още той.
“Политиката не е война, не е задачата да убиеш и съсипеш другия. Тя е битка на хрумвания, които народът да припознае. Най-големият проблем на ГЕРБ през последните 12 година беше, че нямахме съпротива – против себе си имахме едно мъничко Българска социалистическа партия и Демократична България. Опозицията е значима, поръчител против корупцията. Никой не може да се контракти с опозицията ”, заключи водачът на ГЕРБ.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР