Не мисля, че правителството ще падне. Имам три дъщери, като

...
Не мисля, че правителството ще падне. Имам три дъщери, като
Коментари Харесай

Кирил Петков: Не мисля, че правителството ще падне

Не мисля, че държавното управление ще падне. Имам три дъщери, като бяха дребни играхме " Не се сърди дребосъче ", една от тях доста се сърдеше - и при Борисов е по този начин. Изборите минаха, да продължим работа. Това съобщи пред NOVA Кирил Петков, съпредседател на " Продължаваме промяната ".
 
" Тези тактически ходове на ГЕРБ стопираха да работят за тях. Това, което ще работи за всички е да стартираме да работим ", разяснява той. Петков поздрави Борисов, че измежду целите, по думите му, е и преустановяване на корупцията.
 
" Имаме месец и половина да обсъдим Бюджет 2024, съгласно мен е доста рационално изработен ", разяснява съпредседателят на Политическа партия. Той добави, че не е заплашвал министър Александър Йоловски и добави, че има " лъжетвърдения ".
 
" Моята огромна фантазия е след 4 години София да е толкоз изменена, че да бъде употребен като съпоставяне за фантазия. " Според Кирил Петков свалянето на дерогацията над " Лукойл " ще вдигне цената на горивата и ще секне заплащането на налози от компанията.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР