Не мисля, че коалицията има връзка с Алексей Петров. Това

...
Не мисля, че коалицията има връзка с Алексей Петров. Това
Коментари Харесай

Стоян Михалев: Не мисля, че коалицията има връзка с Алексей Петров

Не мисля, че обединението има връзка с Алексей Петров. Това сподели пред Народоосвободителна въстаническа армия НЮЗ Стоян Михалев от ПП-ДБ.

" Алексей Петров беше в Народното събрание много дълго, до момента в който се приготвяха законите по ПВУ, изключително тези за застрахователния бизнес. Ролята, която му се приписва за съставянето на държавно управление обаче, е пресилена. Премиерът не е взел участие в подмолни диалози. Не сме взели участие и не сме знаели за срещи на Петров и Борисов, това са си техни връзки. Преговорите за сформиране на държавно управление са водени в Народното събрание пред очите на всички ", разяснява той.

Според него ГЕРБ–СДС са подкрепили държавно управление с мандата на ПП–ДБ, без външна интервенция. " Не може да се приказва за чистка в ръководството, ние сме в парламентарна народна власт. Абсолютно недопустимо е президентът да кадрува в изпълнителната власт. У нас не трябва да има двувластие, президентът съставлява матрьошка, от която се появява госпожа Митрофанова. Евроатлантизмът в този случай има кухо наличие ", съобщи Михалев.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР