Не мисля, че Кирил Петков би бил достоен заместник на

...
Не мисля, че Кирил Петков би бил достоен заместник на
Коментари Харесай

Каримански: Кирил Петков не е подходящ за финансов министър

Не мисля, че Кирил Петков би бил заслужен заместител на поста финансов министър. Това разяснява депутатът от „ Има подобен народ” Любомир Каримански. Той разясни, че не би приел да оглави Финансовото министерство, в случай че се стигне до предложение към него.

„ Много е значимо човек да има опит и процедура в било то корпоративни финанси, било то финанси на обществения бранш или във финансовите услуги. Тези изброени затварят финансовата инфраструктура на страната. Ако ние не я познаваме, без значение от опаковката и от маркетинга, който сме приключили в Харвард и където и да е било, не става”, посочи той.

" Пресилено е да се слага безапелационна алена линия, че няма да се водят диалози с " ИТН ". По-обезпокоителното е, че той споделя, че няма да се водят диалози и с Има Такъв Народ като цяло, разяснява депутатът по Нова телевизия. За да има естествен разговор и да върви напред. Не мисля, че има потребност от избори, добави той.

Не би трябвало да се влиза в крайности. Нека извлечем поуките от сегашната обстановка, да преспим и тогава да решим, прикани още Каримански.

Той е уверен, че е добре да се насочи покана, а по-късно групата на Има Такъв Народ да вземе решение каква ще позицията й към новия кабинет.

Депутатите са в Народното събрание по пропорционални листи, а не след мажоритарен избор. Затова би трябвало да се договаря не с обособени депутати, а с парламентарни групи, предизвести Каримански.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР