Не мисля, че Иван Гешев е склонен към извършване на

...
Не мисля, че Иван Гешев е склонен към извършване на
Коментари Харесай

Ясен Тодоров: Не съм забелязал Борислав Сарафов да е заплашен

" Не мисля, че Иван Гешев е податлив към осъществяване на закононарушение. Не съм забелязал Сарафов да е застрашен. Не знам какво се случи. Сарафов провидя проблеми в прокуратурата, които не е виждал 30 години ", сподели зам.-директорът на Националната следствена работа Ясен Тодоров в предаването " Лице в лице " по Би Ти Ви.

" Днес видях Сарафов да чете. Не знам дали той го е писал или някой различен. През декември Сарафов беше определен за втори мандат в Националната следствена работа. В отчета му пишеше, че всичко е наред в прокуратурата. Всичко беше наред досега, в който беше осъществен атентатът против Иван Гешев - основен прокурор на страна-членка на Европейски Съюз. И се прави предложение за отстраняването му откакто е изработен опит за убийството му. Това е шизофренно ", съобщи Ясен Тодоров. Той отбрани Иван Гешев за наличието на специалиста от Израел на мястото на гърмежа. Според него няма нищо неправилно в това, тъй като той не е взел участие в огледа на следователите. 

" Израелските служби са подготвени да спомагат за разкриването на поръчителите и причинителите на атентата. Самият Сарафов сподели в деня на атентата, че това е опит за ликвидиране ", акцентира Тодоров. Той разяснява и желаната му оставка и с какъв брой гласове може да мине тя.  

" Най-лесно математически мога да бъда отхвърлен аз, трябват 6 гласа. За Сарафов трябват 8, за Гешев - 17. За основния прокурор има специфична процедура, призната предходната година ", сподели Ясен Тодоров.  
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР