Не мисля, че има такова място“, заяви колекционер на вкаменелости,

...
Не мисля, че има такова място“, заяви колекционер на вкаменелости,
Коментари Харесай

Малко известното рибарско „село“ в Обединеното кралство, пълно с ръчно изработени колиби на плаж със скрити скъпоценни камъни

„ Не мисля, че има такова място “, съобщи колекционер на вкаменелости, изравен измежду паянтовите риболовен колиби на Порт Мългрейв. Порт Мългрейв, на брега на Йоркшир, сигурно е едно от най-необичайните места в Обединеното кралство.

Това бивше миньорско населено място се намира на ръба на канара и в миналото е приютявало редици от домове за служащите в пристанището за експорт на стоманен камък. Но в случай че се осмелите да се спуснете по стената на скалата, ви чака прелестен морски свят.

Това, което в миналото е било пристанищната зона, се е трансформирало в странна сбирка от към 30 риболовен колиби, всяка употребена за предпазване и показваща своя неповторим темперамент, с дизайни, включващи въжета, камъчета, черупки, шперплат и елементи от остарели лодки. Да стигнете до това особено място не е разходка в парка. Стръмното, рисково 10-минутно втурване по скалата може да изпита даже най-смелите и най-сигурните крайници, изключително при влажно време.

За страдание, стълбище, което в миналото оферираше по-ле...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР