Не мисля, че има президент, който иска служебно правителство. Думите

...
Не мисля, че има президент, който иска служебно правителство. Думите
Коментари Харесай

Антон Кутев каза свързан ли е Румен Радев с Путин

Не мисля, че има президент, който желае служебно държавно управление. Думите на звучат като на човек, който просто желае най-сетне да завърши прехода. Това съобщи някогашният представител на служебното държавно управление Антон Кутев в ефира на Нова телевизия.

„ Управляващите бяха към този момент седем месеца на власт, в този момент още три – хайде към този момент тази смяна да стартира, да се направи нещо ”, сподели той.

По думите му президентът Радев явно не има вяра на това държавно управление. Той е посочил в служебните държавни управления, че може да се ръководи по различен метод.

„ Президентът влиза в пълномощията си тогава, когато се провалят всички други. Обвинението, че желал да ръководи през служебни кабинети и служби – не считам, че той е овладял службите. Мисля, че казусът на България не е това, а опазването на здравето, защитата, обществената сфера ”, безапелационен е той.

„ Президентът споделя основни неща, които счита за значими, а „ Продължаваме промяната ” реагират. Ако те имаха действителни промени в опазването на здравето, щяха ли да реагират на думите на Радев? ”, попита той.

Кутев счита, че а да управляваш нещо, би трябвало да знаеш по какъв начин: „ Бих го карал малко по-кротко, в случай че бях на мястото на ръководещите, бих слушал и внимавал. ”

На въпрос употребява ли гибелта на Алексей Петров  Алексей Петров Алексей Петров е изпълнителен шеф на Съюза за стопанска самодейност, доцент по корпоративна, някогашният представител съобщи: „ Сигурен съм, че информацията на президента не идва от клубовете по карате на Алексей Петров  Алексей Петров Алексей Петров е изпълнителен шеф на Съюза за стопанска самодейност, доцент по корпоративна. Очевидно Петров го нямаше дълго време, стартира да се появява напоследък. Очевидно имаше роля в политическата сфера. ”

„ Радев няма отношение с Путин, не е и имал. Той постоянно е заклеймявал изрично експанзията на Русия в Украйна. Ние не даваме оръжие на Русия, а на Украйна. Той е срещу оръжията, аз също съм срещу. Този спор няма да се реши по различен метод, с изключение на с договаряния. Другото води единствено до гибел ”, счита още той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР