Не мисля, че има някой, който да е победил в

...
Не мисля, че има някой, който да е победил в
Коментари Харесай

Тома Биков: Елена Йончева не може да бъде стожер на истината

Не мисля, че има някой, който да е победил в тази обстановка. Включително и българските жители, които би трябвало да стават очевидци на всички тези кавги.

Това сподели в предаването "Панорама " по Българска национална телевизия депутатът от ГЕРБ Тома Биков във връзка разкритията на Елена Йончева за случая "Ало, Банов съм ". "В този случай не излиза наяве кой е жертвата. Човекът, направил записите, в този момент работи в МОН и излиза наяве, че там също е правил нередности и заплашвал. Записите на Българска социалистическа партия са 16 минути. На базата на един доста дълъг работен развой, това е доста малко. Аз започвам да се чудя кой естествен човек към този момент ще се съгласи да стане министър в България, след всичките тези кавги. Интересното е, че от Българска социалистическа партия към този момент раздават присъди и очевидно се изявяват като съд, а сигнал до прокуратурата към момента няма. Въпреки това, прокуратурата стартира инспекции, разпити и би трябвало да изчакаме ", сподели Биков.

"Човекът, за който от Българска социалистическа партия настояват, че е бил без излаз, а действително е прочут с това, че записва сътрудниците си, в този момент работи в МОН. Не знам за какъв боязън и репресии приказват от Българска социалистическа партия. Днес почитаме паметта на жертвите на комунистическия режим. Явно отново сме тръгнали натам - да се раздават присъди от телевизионните студиа и да се сее езика на омразата. Преди дни четох във вестник "Дума ", че цялото държавно управление би трябвало да бъде строено пред Народното събрание и да си получи справедливо. За това приказвам ", даде образец депутатът от ГЕРБ.

"Няма по какъв начин да имаме вяра на Елена Йончева, тъй като тя няма едно действително разобличаване. Елена Йончева не може да бъде стожер на истината. За мен последните години прокуратурата работи и то много повече по отношение на ГЕРБ. Трябва да се доверим на институциите, а Българска социалистическа партия още не са подали сигнал. Не може да се приказва, че всички министри и депутати са мошеници. Стоим твърдо зад Боил Банов. Нямаме никакви подозрения за него. Ако следствието излезе с други резултати, тогава ще се съберем и ще мислим. Когато подаваме оставки, Българска социалистическа партия споделят: Вие единствено това занете и си измивате ръце. Когато пък не се подават оставки, те питат: Защо не подавате оставки ", приключи Тома Биков.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР