Не мисля, че ГЕРБ би направила формална или неформална коалиция

...
Не мисля, че ГЕРБ би направила формална или неформална коалиция
Коментари Харесай

Радомир Чолаков: Няма да правим коалиция с ДПС, май

" Не мисля, че ГЕРБ би направила официална или неофициална коалиция с Движение за права и свободи, не мисля, че това би било задоволително ", разяснява този следобяд Радомир Чолаков от ГЕРБ в новия епизод на подкаста на Полина Паунова.

" Мисля, че такава коалиция няма да бъде призната, нито от нашите гласоподаватели, нито от други гласоподаватели ", добави Чолаков, който беше народен представител в последните три Народното събрание, а в този момент ще бъде народен представител и в 48-ия парламент.

Преди два дни водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на няколко пъти уточни, че бъдещото държавно управление би трябвало да отстоява евроатлантическата същина на България, а през днешния ден Чолаков разяснява, че съгласно него и Движение за права и свободи и " Български напредък " са такива партии и че може би и Българска социалистическа партия би подкрепила някои решения, свързани с геополитиката на страната.

" Мисля, че Движение за права и свободи с държанието си, с политиката си, с гласуванията си, е посочила, че е евроатлантическа партия. Сигурен съм, че и Стефан Янев, също би бил сторонник на евроатлатническата концепция в новия парламент с новата партия " Български напредък. Българска социалистическа партия също ми се коства... за какво те да не поддържат избрани геополитически или геостратегически решения ", сподели още Чолаков.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР