Не мисля, че е лидерство да вървиш срещу народа си.

...
Не мисля, че е лидерство да вървиш срещу народа си.
Коментари Харесай

Нинова: Не мисля, че е лидерство да вървиш срещу народа си

" Не мисля, че е водачество да вървиш против народа си ". Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия и вицепремиер Корнелия Нинова.

Тя удостовери позицията си, че ще напусне обединението, в случай че се одобри решение България да даде военна помощ на Украйна. Според нея по-голямата част от българите са срещу това, предава Българска национална телевизия.

" Предпочитам на днешния ден да не приказваме за оръжие. Говорим ми се за самун, за приходи, за цени. В Деня на труда на обезпокоените хора - за ниските им приходи и заплати. Нека най-малко през днешния ден да го посветим на тях. Не мисля, че е водачество да вървиш против народа си, а да го водиш в една посока към това, което той желае. Нямаше човек, до който да се докосна и да не ми каже: " Дръжте крепко за оръжията, не желаеме да се изпращат оръжия и не желаеме да ни въвличат във войната, желаеме мир! Ние показваме тяхното мнение. Нека да изчакаме Коалиционния съвет, където министър председателят да каже за диалозите в Украйна и тогава ще приказваме в конкретика ", каза Корнелия Нинова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР