Не мисля, че Борисов ще е кандидат на ГЕРБ за

...
Не мисля, че Борисов ще е кандидат на ГЕРБ за
Коментари Харесай

Тома Биков, ГЕРБ: Обсъждаме кандидати за президент, мисли се и за Петър Стоянов

" Не мисля, че Борисов ще е претендент на ГЕРБ за президент. ГЕРБ ще издигне претендент въз основата на идея ". Това разяснява пред БНР Тома Биков от ГЕРБ.

Той разказа кои са главните характерности за профила на кандидат-президент о

" Профилът на нашия претендент за президент би трябвало да бъде профил на човек, който е кадърен да бъде в центъра на политическия разговор, който да стартира да възвръща ролята на президентството като пространство, в което най-тежките политически съперници могат да седнат на една маса и да реализират единодушие по главните въпроси. Който може да направи първите крачки за излизане от политическата рецесия, в която се намираме ".

По думите на Биков, второто значимо за претендента на ГЕРБ за президент е да може да притегли всички, които не харесват Румен Радев.

" Мисли се и за Петър Стоянов, тъй като той е една от позитивните фигури през последните 30 години. Той е най-успешният президент на България. Той извади страната от ръба на гражданската война, с помощта на това страната ни е член на Европейски Съюз и НАТО. Той освен има качества да бъде президент, само че той ги и сподели. Почти не помня избори, в които да не се е мислило за кандидатура на Петър Стоянов ", разяснява Тома Биков.

Той посочи, че се разискват разнообразни кандидатури, измежду които няма на жена, само че следва да бъде взето решение от структурите на ГЕРБ.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР