Не мислехте, че COVID-19 е последната пандемия в човешката история,

...
Не мислехте, че COVID-19 е последната пандемия в човешката история,
Коментари Харесай

Бил Гейтс: Очаква ни пандемия 2.0. Но първо - симулация

Не мислехте, че COVID-19 е последната пандемия в човешката история, нали?

„ Веднага щом всички помислиха, че сме се отървали от него, той беше тъкмо там “, разяснява американският публицист Джеймс Корбет преди малко издадената книга на Бил Гейтс „ Как да предотвратим идната пандемия “.

Да, да, създателят на Microsoft още веднъж се грижи за здравето на човечеството - и транспарантно загатва за новия Коронавирус, версия 2.0.

По принцип един четец на новата му работа изрази напълно отношението на обществеността към опитите на Гейтс: „ Този човек не е в положение да отбрани компютъра ми от вируси, само че счита, че ще спре коронавирусите! “

Въпреки това Корбет, който е прочел книгата в нейната целокупност, отива по-далеч. Той обръща внимание на редица любопитни изказвания (освен нелепи оправдания и недоказани хипотези) на един от най-богатите хора на планетата.

Гейтс не просто постанова своя „ избавителен план” на света посредством основаването на трихилядна наднационална „ група от експерти” към СЗО, наречена Глобална реакция и готовност за епидемиите (GERM) с годишно финансиране от 1 милиард $. Той упорства, че ключът да се отървем от бъдещите пандемии се крие в „ нови проби и нови ваксини “ (тук ползата на милиардера е разбираем), в „ нова цифровизация “ (тук също нищо ново), а също и в нови държавни симулации на пандемии на равнище военни учения.

Става дума за това, че управляващите на разнообразни страни с присъединяване на GERM да извършат " симулация на обстановки, които могат да зародят по време на бъдещи пандемии " - да вземем за пример по модела на " Събитие 201 ".

Това беше учението, извършено от университета Джон Хопкинс през октомври 2019 година в Ню Йорк с присъединяване на Фондация Бил и Мелинда Гейтс и Световния стопански конгрес.

На него, единствено няколко седмици преди началото на COVID-19, те симулираха разпространяването на избран „ ковид от Бразилия “, който се предава от прилепи на свине и по-късно на хора. В тази симулация пандемията продължи 18 месеца и лиши живота на 65 милиона земляни.

Сега, както виждате, би трябвало да чакаме нови симулации. А също, в случай че се съди по последните глави от книгата на Гейтс, нови репресивни ограничения „ в името на публичното здраве “, водещи до понижаване на раждаемостта на планетата и създаване на все по-усъвършенствани принадлежности за надзор на хората, показва Джеймс Корбет.

Е, по какъв начин другояче? Не мислехте, че COVID-19 е последната пандемия в човешката история, нали?

Превод: СМ

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР