„Не мислех, че ще бъда толкова напред, въпреки че аз

...
„Не мислех, че ще бъда толкова напред, въпреки че аз
Коментари Харесай

Радо Янков: Не очаквах да съм толкова напред в класацията

„ Не мислех, че ще бъда толкоз напред, макар че аз от време на време малко недооценявам своите триумфи, тъй като по този начин съм учтив “, показа българският сноубордист Радослав Янков, който се подреди втори в анкетата Спортист на годината на 2017-та година.
Преди 12 месеца Янков бе трети в влиятелната ранглиста, а в този момент се изкачи с още едно място напред. „ Това още веднъж е оценка на труда и на това, което съм постигнал през предходната година. Доволен съм, веселя се, благодаря на всички спортни публицисти, които са дали своят вот за мен и са ме издигнали до това място. Не мислех, че ще бъда толкоз напред, макар че аз от време на време малко недооценявам своите триумфи, тъй като по този начин съм учтив, да не съм с огромно самочувствие, пробвам се да си кретам и да си работя по нещата “, показа той след церемонията.

„ Чувствам се добре, стартира обикновено и обещаващо сезона. Направих няколко неточности, една неточност на последното съревнование. Това не значи, че има нещо притеснително, удовлетворен съм от представянето си и не преставам да упражнявам в този момент, защото идващият старт е на пети януари. По-специална е тази година, преди всичко поради Олимпийските игри и ще бъде с съвсем двойно повече стартове от предходната година, тъй че ще бъде много по-натоварено. Очаквам с неспокойствие всеки един старт, пробвам се да се приготвям по най-хубавия метод преди него и мисля, че положителното ще продължи “, добави българският сноубордист. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР