Не мина много време от сватбата на Марк Антъни и

...
Не мина много време от сватбата на Марк Антъни и
Коментари Харесай

Щастливата новина на Марк Антъни и Надя Ферейра

Не мина доста време от сватбата на Марк Антъни и Надя Ферейра и щастливата двойка ни изненада още веднъж през февруари. Този път с новината, че ще стават родители. 54-годишният артист и 23-годишната му брачна половинка Надя Ферейра оповестиха на 14 февруари, че чакат първото си дете дружно.

Те споделиха вълнуващата вест с обща фотография в Instagram, която демонстрира ръцете им, галещи растящото коремче на някогашната участничка от Мис Вселена. " Най-добрият подарък за Свети Валентин! Благодаря ти, Господи, за тази толкоз огромна благословия в живота ни ", написаха те.

А в този момент Марк Антъни публично е татко още веднъж. И то за седми път. 54-годишният артист на " You Sang to Me " посрещна първото си бебе със брачната половинка си Надя Ферейра, удостовери двойката в взаимна обява в Instagram. Под черно-бялата фотография на новороденото в ръцете на артиста, той написа на британски и испански: " Божието време постоянно е съвършено. Честит Ден на бащата. " Все още не са ясни детайлности за дребния им правоприемник, като да вземем за пример по какъв начин се споделя, само че сме сигурни, че е въпрос на време, с цел да разберем.

24-годишният парагвайски модел показа фотоси от интимното си бебешко празненство със семейство и другари на яхта в Instagram предишния месец. Слуховете за връзката на щастливата двойка започнаха, откакто двамата бяха видяни дружно в Мексико Сити при започване на 2022 година Двамата потвърдиха връзката си публично в Instagram със фотография на Надя, сгушена до Марк, през март същата година. Марк и Надя оповестиха годежа си през май 2022 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР