Не мина много от скандалното й участие на градус и

...
Не мина много от скандалното й участие на градус и
Коментари Харесай

Тази фолк дива се раздава на макс всеки път

Не мина доста от скандалното й присъединяване на градус и Андреа даде нова тематика за мнения. Блондинката шокира с танцово шоу на колене при една от последните си изяви. Преди това пък се включи в обществената мрежа за диалог с почитатели, при което лъсна част от лявото й зърно. Дясното сподели тези дни от клуб, за който се бе пременила с потник на голо и долнище на спортен екип, с цел да му отпусне края. 

Танцовото шоу на певицата провокира огромен интерес в обществените мрежи, където към този момент има клипчета. Вдъхновена или по-скоро като обладана от звучащите ориенталски ритми, Андреа е на колене и извива тил обратно, рисувайки къдри с ръце във въздуха, а двама мъже удрят с пръчки барабанчетата зад нея. В хореографията си певицата е присъединила още хвърляне на екстеншъни напред и обратно, като в някакъв миг се хили на почитателите си. Изглежда, се забавлява. Вероятно и те са се забавлявали, въпреки че в мнения към клипчетата от това й присъединяване за следващ път мнозина показаха терзание за положението й. 

Андреа обаче май не вижда много-много такива намеци, тъй като разяснява напълно други тематики. Например, че снима нов клип. А другояче притесненията за психическото й положение към този момент се споделят от от ден на ден нейни колежки, написа в. Уикенд.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР