Не мина много от победата на сръбският борец Алекс в

...
Не мина много от победата на сръбският борец Алекс в
Коментари Харесай

Луксът успокоява и Алекса от "Игри на волята"! Шампионът подкара скъпа кола

Не мина доста от успеха на сръбският герой Алекс в " Игри на волята " и той към този момент има статут на същинска рок звезда в родината ни - появяването му в заведения провокира същински възторг и рядко минава излизане, на което да не изпее някоя хитова ария от западната ни съседка. Както се случи и в последните часове:

Ако се чудите дали тази ария не ви е позната, сигурно ви е! Малко преди Нова година Галин и Емилия записаха и българска версия. Но не това е най-важното. Вижте по какъв начин Алекса отиде на въпросното празненство:

Виж още: Ели изповяда душата си след аборта, с цел да ѝ олекне от болката

За първи път виждаме сърбинът да кара и почтено казано нямахме визия какъв автомобил кара, само че няма по какъв начин да не признаем, че луксът му отива!

От таговете по сторито се вижда, че с него е била и бъдещата му брачна половинка - Елица. Сватбата им е през лятото, а местоположението е хотел в сърцето на София. 

Виж още: Офроуд, скъпи коли и нови татуси: Какво прави Полина, до момента в който Благой Георгиев е в Доминикана? 

Наскоро Елица се похвали, че събитието е на 95% проведено, като единствено роклята беше на дневен ред. Е, към този момент и тя е определена и то благодарение на новата другарка на Елица - Мирослава от " Игри на волята ". 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР