Не мина и година от смъртта на любимеца на милиони

...
Не мина и година от смъртта на любимеца на милиони
Коментари Харесай

Ето къде отиват милионите на Матю Пери

Не мина и година от гибелта на любимеца на милиони фенове по света – Матю Пери, и към този момент се заприказва къде отиват милионите му.

Не беше загадка, че Матю си докарваше купища пари на година от авторските права на сериала „ Приятели “, както и от други филми, в които взел участие, както и в съпътващите ги реклами.

Разбира се, знае се и че той похарчи над 6 млн. $ за лекуването си от наркозависимости и алкохолизъм, само че въпреки всичко са останали значително пари, за които в този момент точат зъби негови близки и другари.

Личното благосъстояние на Матю Пери възлизаше на 1,5 милиона $, когато той умря. Към оня миг той към този момент не притежаваше парцел в Калифорния, само че имаше поверителен фонд от 120 милиона $ със фамилията му и някогашната му другарка Рейчъл Дън като бенефициенти.

Близо половин милион повече от предстоящото се оказаха персоналните му пари, разкриха нови правосъдни искове.

Пери, който умря от свръхдоза кетамин на 54 години на 28 октомври 2023 г.  - сътвори наследство през 2009 година, в което споделяше, че желае да остави „ по-голямата част от движимостите си “ на основания от него Alvy Singer Living Trust.

Като бенефициенти са посочени бащата на звездата - Джон Пери, майката - Сюзан Морисън, полусестрата Кейтлин Морисън и някогашната му другарка Рейчъл Дън, с която той излизаше от 2003 до 2005 година

Предишни правосъдни документи показват цената на персоналното имущество на звездата като " малко над 1 милион $ " - тези пари са това, което изпълнителите по наследството му са намерили като спомагателни активи, които към момента не са в негово персонално доверие. Самият Пери „ струваше " към 120 милиона долара . 

Но новите документи от предишния месец юни споделят, че персоналната благосъстоятелност на Пери коства повече от предстоящото, защото документът за инвентаризация и оценка демонстрира баланс от 1 596 914,47 $, съобщава US Sun.

Това регистрират като допълнение към наличните финанси съ-изпълнителите на наследството - Лиза Фъргюсън и някогашната брачна половинка на Майк Майърс - Робин Рузан.

Актьорът, който изигра ролята на Чандлър Бинг в ситкома „ Приятели ” от 1994-2004 година - е правил към 20 милиона $ годишно от права върху кино лентата, написа още Блиц.

Родителите на Пери евентуално ще поемат неговите актьорски възнаграждения, както и други елементи от наследството му, което включва записките му от 2022 година “Матю Пери - Приятели, любовници и огромното извънредно нещо “. Книгата стана бестселър изключително след гибелта на артиста.

За другия бенефициент, Рейчъл Дън, Пери написа в записките си, че тя е „ бившето гадже на фантазиите му “.

Двамата завършиха връзката си към времето, когато стопираха и фотосите на „ Приятели “, а Пери я включи в наследството си през 2009 година, четири години след раздялата им.

„ Нямаше драма (в раздялата), просто ангажимент от страна на Матю да остане фокусиран върху трезвостта си “, сподели източник, непосредствен до някогашната двойка, пред People по това време.

Той се е срещал и с известни дами - включително Джулия Робъртс , Нийв Кембъл, Наташа Вагнер и Лизи Каплан  - само че те не са били в наследството. 

Наскоро подадените документи гласят, че Пери не е имал никаква недвижима благосъстоятелност в Калифорния, когато е умрял, а домът Pacific Palisades, където е умрял, на стойност 6 милиона $, съгласно известията, към момента е на името на попечителя Фъргюсън. Разбра се, че към момента не е продаден. 

Къща в Холивуд Хилс, която Пери беше купил от своя Alvy Singer LLC преди гибелта си, неотдавна беше оповестена за продажба за $5,195,000.

Той купи броени месеци пред гибелта си - на 31 май 2023 година, парцела с три спални и четири бани, който се простира на 238 квадратни метра върху имот от близо 900 квадратни метра и е изцяло обзаведен, за $4,995,000.

Зашеметяващата къща е кацнала на хълмовете над емблематичния Sunset Strip и се гордее с типичен тип, със стъклени стени, обграждащи изпълнен със слънце вътрешен двор в центъра на парцела.

Съобщава се, че домът му в Пасифик Палисейдс е бил ремонтиран преди гибелта му предходната година и той е наел дом с три кревати с аспект към Бевърли Хилс за 49 000 $ на месец, до момента в който ремонтът продължаваше. 

Звездата, която умря, без да има деца, също по този начин е направил разграничаване в наследството си, че всички деца, които може да има след 2009 година, нямат „ категорично право “ на неговото благосъстояние. 

Пери е умрял от " острите резултати на кетамина " и удавяне, разкри аутопсията му - като артистът е имал сходни количества кетамин в тялото си като болничен пациент под обща упойка.

„ Департаментът по правосъдна медицина в окръг Лос Анджелис определи повода за гибелта на 54-годишния артист Матю Лангфорд Пери като остри ефекти от кетамин “, споделиха от кабинета на правосъдния доктор в Лос Анджелис.

„ Факторите, допринасящи за гибелта на господин Пери, включват удавяне, коронарна артериална болест и резултатите на бупренорфин (използван за лекуване на разстройство, обвързвано с използването на опиати).Смъртта му е избрана като разследване от акцидент.

Пери беше открит с лицето надолу в хидромасажната вана, която граничи с басейна в дома му в Лос Анджелис в 16:17 ч. на 28 октомври, зашеметявайки света на шоубизнеса и разбивайки сърцата на почитателите по целия свят.

Той е получавал инфузионна терапия с кетамин като лекуване на депресия , заяви правосъдният доктор тогава, но последната сесия е била седмица и половина преди гибелта му, а кетаминът е в човешкото тяло единствено за три до четири часа, което значи, че не е водят непосредствено до гибелта му. 

„ При високите равнища на кетамин, открити в кръвните му проби след гибелта, главните смъртоносни резултати биха били както от сърдечно-съдова свръхстимулация, по този начин и от респираторна меланхолия “, заключава правосъдният доктор Рафи Джабурян. 

Актьорът не е имал алкохол, кокаин, хероин, мет или фентанил в тялото си. 

Пери беше разгласен за мъртъв на място и правосъдният доктор извърши аутопсията на 29 октомври, след което разгласи гибелта му за инцидентна.

Въпреки това има следствие на трагичната му гибел, защото беше разкрито от  People  миналата седмица, че органите на реда считат, че „ няколко души “ би трябвало да бъдат упрекнати. 

Разследващ източник от правоприлагащите органи сподели, че следствието към този момент е „ покрай своя край “.

Източникът не обясни кои са „ множеството хора “, които евентуално са изправени пред обвинявания, добавяйки, че всяко бъдещо деяние в последна сметка ще бъде несъмнено от прокуратурата на Съединени американски щати.

През декември предходната година медицински специалист спекулира пред Page Six, че артистът „ евентуално “ е получил кетамин нелегално за „ развлекателна приложимост “.

По това време TMZ заяви, че настоящо следствие се пробва да откри от кое място артистът, който прекарва години в битка с алкохолизма и наркоманията, е получил кетамин.

Разследването на гибелта на Матю Пери продължава.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР