Не ми се вярваше, че ще трябва да го напиша,

...
Не ми се вярваше, че ще трябва да го напиша,
Коментари Харесай

Кметът на Троян потвърди за първи случай на коронавирус в града, заразеният с апел

Не ми се вярваше, че ще би трябвало да го напиша, само че се случи. Има регистриран троянец с Коронавирус 19. Това написа във "Фейсбук " кметът на Троян Донка Михайлова.

"Стана както не сме го очаквали – млад троянец, работещ другаде в страната. Контактните ни съграждани са открити и карантинирани. Оперативният щаб, който завърши одеве, реши да наложи строги ограничения.

Първи болен от ковид в Троян?

Какво ще се случи от тук нататък зависи от нас. Ние, троянци, сме твърдо племе. В сложни моменти се оправяме.

Вярвам, че ще се оправим и в този момент, без значение от цената. Всъщност от тук нататък цената е една – човешкото здраве и човешкия живот. Цена, в името на която, си заслужава всичко ", написа още Михайлова.



Ски учителят от Троян, който до преди дни е работил в Банско, самичък прикани във "Фейсбук " контактувалите с него да се самоизолират и потърсят доктор по телефона.



"Молба към всички, които са имали контакт с мен през последната седмица. Да се самоизолират у дома и на следващия ден заран да се обадят на персонален доктор и да кажат, че са имали контакт с положителен за ковид. Благодаря и доста скърбя ", написа Веселин Ангелов.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР